Welkom

Teamwork loopt voorop in de transitie naar een meer duurzame wereld door het starten van succesvolle bedrijven met impact.

Onze start-ups dragen met hun producten en diensten concreet bij aan de verduurzaming van deze wereld door duurzame energieopwekking, efficiënte energieopslag, of een zuiniger gebruik van de beschikbare energie.

Samen met ons uitgebreide netwerk worden innovaties en ideeën verder uitgewerkt en ontwikkeld vanuit een technisch, commercieel en maatschappelijk standpunt. Uiteindelijk begeleidt Teamwork het idee tot een zelfstandige en succesvolle onderneming. Winst maken en de wereld verbeteren gaan hierbij hand in hand. Dat noemen wij: “building sustainable businesses”.

Wilt u ook bijdragen aan verduurzaming van onze wereld en bent u tegelijkertijd geïnteresseerd in een gezond rendement? Wordt dan lid van ons netwerk door het inbrengen van uw idee of kapitaal en neem contact met ons op via info@teamwork.nl. Dan maken we met elkaar de wereld beter! Dat noemen wij: “Teamwork”.

contact us

Bergerweg 200 (building c)
1817MN Alkmaar
The Netherlands

T: +31(0)226423411
E: info@teamwork.nl

5 + 12 =